Η "πρόοδος" δεν έχει πάτο!

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η "πρόοδος" δεν έχει πάτο!

Οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί», που ζητούν να επαναφέρουν στον κόσμο τις πιο σκοτεινές εποχές του ανθρωπίνου γένους, ψήφισαν το νέο «διαφυλικό» νόμο. Ένα νόμο αισχρό που επιδιώκει να κάνει την Ελλάδα τον παράδεισο των παιδεραστών της Ευρώπης.
Στην εποχή μας όλα τα προσωπεία έχουν πέσει. Ούτε Δημοκρατία υπάρχει, ούτε Εθνική Ανεξαρτησία, ούτε Συνταγματικά κατοχυρωμένες Ελευθερίες, ούτε αξιοπρέπεια του ανθρωπίνου προσώπου. Όλα ελέγχονται από διεστραμμένα Κέντρα εξουσίας, αφανή και δαιμονικά και όσοι τους εκπροσωπούν και ασκούν για λογαριασμό τους την εξουσία είναι απλά…διορισμένοι. Το χρήμα πηδαλιουχεί τις συνειδήσεις και ελέγχει τις αντοχές των λαών προγραμματίζοντας το επόμενο κάθε φορά βήμα εξευτελισμό των ανθρώπων, που τον ονοματίζουν τα όργανα του «πρόοδο».
 Μετά τους νόμους που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων για νομιμοποίηση κάθε μορφής ασέλγειας και αισχρότητας με την συμπαράσταση των επίσης κατευθυνόμενων ΜΜΕ η «πρόοδος» δεν πρόκειται να τελειώσει. Έχει ανοίξει ευρύτατο μέλλον να επεκταθεί το «φιλοπρόοδο» μέτωπο σε όλες τις μορφές καταποντισμού της Ανθρωπότητας. Έχει να αναγνωρίσει την νεκροφιλία, την κτηνοβασία και ακόμη τις ανθρωποθυσίες , την ανθρωποφαγία και τον σατανισμό.
 Αν αυτά όλα φαίνονται απίθανα ας κοιτάζουμε πίσω δυό- τρία χρόνια και θα θυμηθούμε ότι και αυτά που γίνονται σήμερα κανένας δεν τα φανταζόταν τότε. Σε λίγο οι παιδεραστές θα κυκλοφορούν ελεύθερα, και με το νόμο, στα σχολεία αγρεύοντας θύματα. Θα χάνονται συνεχώς παιδιά και η βαρβαρότητα θα ξαναγυρίσει στον κόσμο χωρίς ελπίδα απαλλαγής.
Η Ευρώπη και γενικά η Δύση και μαζί και εμείς αποτελείται πλέον από «τα μιαρά έθνη» για τα οποία οι προφητείες των αγίων πατέρων μας λένε ότι θα καταστραφούν. Οι ανατολικοί λαοί με πρώτη την Τουρκία έχει αποκρούσει μέχρι σήμερα το κύμα αυτό της διαφθοράς. Φαίνεται ότι για μια ακόμη φορά επαληθεύεται ο Νοταράς που έλεγε «Καλύτερα φακιόλιον τουρκικό παρά τιάρα παπική».   
  Είναι τυχαίο ότι την ίδια μέρα στην ίδια συνεδρία της Βουλής ψηφίστηκε και η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»;